Canva – kezdőlap
Súgó

Személyes csapatok archiválása a Canvában


Ez a cikk gépi fordítással készült. Ha hibát találsz benne, tudasd velünk.

A Canva összevonási eszközeivel archiválhatod a felhasználók személyes csapatait, amikor csatlakoznak a szervezetedhez.

Ez a cikk a Canva adminisztrátorainak szól, akik a szervezeti beállításokat kezelik. Ha Canva-felhasználó vagy, és azon tűnődsz, hogy mi történt a csapatoddal, vagy hogyan másolhatod a tartalmadat, nézd meg Az archivált csapatok megértése a Canvában című részt.

Mi az a személyes csapatarchiválás?

A személyes csapatarchiválás a Canva fejlett konszolidációs eszközeinek része a vállalati ügyfelek számára.

Amikor egy felhasználó önállóan regisztrál a Canvára a munkahelyi e-mail-címével, általában egy személyes (egyéni) csapatot hoz létre. Ezek a csapatok gyakran tartalmaznak munkával kapcsolatos terveket, de a szervezet hatáskörén kívül esnek.

Miután a felhasználót összekapcsoltad az Enterprise-fiókoddal, és hozzáadtad egy szervezet által kezelt csapathoz, a személyes csapatát automatikusan archiváljuk, és megkérjük, hogy másolja át a tartalmát a szervezet által kezelt csapatba (ha az engedélyek lehetővé teszik).

Miért fontos ez?

Ez a funkció biztosítja, hogy:

  • Amikor a felhasználók személyes csapatai archiválásra kerülnek, áttérnek a nem kezelt csapatokban történő tartalomkészítésről a hivatalos szervezet által kezelt csapatokon belüli munkára. Ez jobb felügyeletet és irányítást biztosít az adminisztrátoroknak.
  • Gyorsan folytathatják a munkát minimális fennakadással, a személyes csapatuktól másolt tartalom használatával (ha az engedélyek lehetővé teszik).
  • A jövőbeni munka biztonságos, együttműködő környezetben történik, a megfelelő eszközökkel és felügyelettel.

Hogyan működik ez

  1. Amikor egy szervezet adminisztrátora engedélyezi a személyes csapat archiválást, az egyéni csapatok minden meglévő felügyelt felhasználó számára archiválásra kerülnek. A továbbiakban minden olyan társult felhasználó, aki csatlakozik egy vállalat által kezelt csapathoz, automatikusan archiválja egyéni csapatát.
  2. A felhasználók továbbra is hozzáférhetnek tartalmukhoz, de már nem hozhatnak létre, szerkeszthetnek vagy oszthatnak meg tartalmakat az archivált csapaton belül.
  3. Ha a csapatod engedélyei lehetővé teszik a bejövő másolt tartalmat, a felhasználók egyszerűen átmásolhatják az összes tartalmukat a szervezet által kezelt csapatba.

Így néz ki a felhasználói élmény

Szeretnéd látni, hogy ez hogyan működik a felhasználóid számára? Ez a rövid videó bemutatja, hogy a felhasználók mit látnak, amikor személyes csapatukat archiválják, és hogyan másolhatnak tartalmat a szervezetük által kezelt csapatba.

Hogyan engedélyezhetem a személyes csapatarchiválást?

Ezt a beállítást csak a szervezet adminisztrátorai engedélyezhetik vagy tilthatják le. Bekapcsolás:

  1. Lépj a kezdőlapról a
    Beállítások részre.
  2. Válaszd az oldalsó menü
    EB és létesítés lapját.
  3. Válaszd a Személyes csapatarchiválás lapot.
  4. Kapcsolja be az Archiválás kapcsolót. A szervezet adminisztrátorai ezt bármikor kikapcsolhatják. Megjegyzés: A kikapcsolása nem vonja vissza a korábbi archiválást vagy az előfizetés visszatérítését - csak megakadályozza a jövőbeli archiválást.

Mely csapatok archiválhatók?

Egy csapat akkor jogosult az archiválásra, ha megfelel az alábbi feltételeknek:

  • Ez egy személyes (egyéni) csapat, amelynek létrehozása óta nem adtak hozzá több tagot
  • Nem az App Store-ban vagy a Google Play áruházban iratkozott fel (a felhasználóknak maguknak kell lemondaniuk a mobil előfizetéseket).
  • Egy olyan felhasználóé, aki kapcsolatban áll a szervezeteddel, és csatlakozott egy vállalat által irányított csapathoz

Hogyan ellenőrizhetem az engedélyeimet?

Annak ellenőrzése, hogy a csapatod engedélyezi-e a tartalom másolását:

  1. Nyisd meg a szervezeted által kezelt csapatok beállításait.
  2. Nyisd meg az Engedélyek oldalt.
  3. A Csapattartalom alatt ellenőrizd a következő beállítást: „Ki fogadhat el másolt tartalmat egy másik csapattól?
  4. Ezt a legördülő menüben megadott preferenciáidnak megfelelően állítsd be.

Mi történik, ha egy felhasználó fizetett előfizetéssel rendelkezik az archivált csapatában?

Ha egy személyes csapat archiválásra kerül, és a felhasználó csatlakozik egy vállalat által kezelt csapathoz, a Canva arányosan visszatéríti az előző előfizetéséből hátralévő időt.

Kikapcsolhatom a személyes csapatarchiválást?

Igen, mindaddig, amíg szervezeti rendszergazda vagy, bekapcsolhatod a személyes csapatarchiválást. Ez azonban nem oldja fel a már archivált márkák archiválását, és nem vonja vissza az esetlegesen felmerült visszatérítéseket sem. Ez csak a jövőbeli kezelt felhasználók személyes csapatainak archiválását akadályozza meg.

Milyen tartalom másolható?

Támogatott

Nem támogatott

Tervek

Mappák

Arculatsablonok (tervekként másolva)

Webhely (tervként)

Videók

Feltöltött médiafájlok

Alkalmazások

Közzétett webhelyek

Betűtípusok

Hang

Vásárlási előzmények

Megjegyzések

Arculati csomagok

Megosztási engedélyek

A felhasználóknak manuálisan újra meg kell osztaniuk a másolt fájlokat a kezelt csapaton belül.

Visszaállítható egy archivált csapat?

Igen. Ha szükséges, és egy szervezet adminisztrátora jóváhagyta, felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal, hogy segítséget kérj egy korábban archivált csapat visszaállításához.

Hasznos volt az információ?

Hasznos

Nem volt hasznos

Mások a következőket is megtekintették: